© 2014 Millie Vanillie

About


Millie Vanillie is een ontwerpbureau gevestigd in Haarlem, opgericht in Amsterdam door Paul Pilon en Timothy Englisch in 2010.

En eigenlijk zijn wij puur ontstaan vanuit de ambitie om mooie dingen te maken. Vormgeven is onze passie! Of dat nou een website, een logo of een presentatie is, dat maakt niet uit. Wij halen onze energie uit vormgeven en dat willen wij iedereen kunnen aanbieden. Bij ons is de klant nog ouderwets koning, dus wij zijn pas tevreden als u dat bent. Persoonlijk contact met de klant is dan ook erg belangrijk voor ons.

Millie Vanillie ontwerpt voornamelijk websites, presentaties, logo's, visitekaartjes, flyers, illustraties, visuals, advertenties en zelfs totale (corporate) merkconcepten. Maar ook voor het ontwikkelen en ontwerpen van app's of voor een cv ontwerp kunt u bij ons terecht. Wij hebben een groot netwerk met professionals, dus bijna niets is te gek. Als het maar als doel heeft om er iets moois van te maken.

Nieuw: CV ontwerp
Het gebeurt te vaak dat CV's op een grote stapel belanden, dat jouw CV niet eens bekeken wordt en laat staan dat je teruggebeld wordt door het bedrijf waar jij een ambitieuze en enthousiaste sollicitatie naartoe hebt gestuurd. Het is dus zaak om op te vallen, en dat kan met een bijzondere CV. Wij zorgen ervoor dat je een verpletterende indruk achterlaat met een door ons ontworpen CV, en dat tegen een vaste prijs, inclusief 3 correcties. Dus moet er in de toekomst iets worden aangepast of toegevoegd? Dan zullen wij dat 3 keer kosteloos voor je regelen. Onze prijs voor een CV op maat inclusief 3 correcties: 229 euro excl. BTW.

Wordpress websites
Het kan natuurlijk zijn dat u geen groot budget heeft voor een nieuwe website. Dat is geen probleem! Wordpress biedt vele mogelijkheden en is dan wellicht de oplossing. Wij bieden al Wordpress websites aan vanaf 500 euro, afhankelijk van uw wensen. Het voordeel van Wordpress: u kunt heel gemakkelijk zelf aan de slag met de website, daar hoeft u geen kenner voor te zijn. Ben u benieuwd of uw wensen passen binnen dit budget? Neem snel contact met ons op.

Bedrijfspresentaties
Vanwege de grote vraag naar presentaties zijn wij sinds 2013 ook met deze tak van sport gestart. Heeft u interesse in een sprekende presentatie in Powerpoint, Keynote of Prezi vraag dan hier direct een offerte aan! Wij vinden dat je presentaties niet moet 'lezen' maar dat je een gevoel moet overbrengen. Beelden zijn daarbij heel belangrijk, deze ondersteunen de spreker en het verhaal. Het vinden van deze beelden doen wij uiteraard ook.